Een klasse villa

Villa Imagine is genoemd naar John Lennon's lied als een uitnodiging tot het creëren van een betere wereld. Wederzijdse interesse, respect en tolerantie zijn de basis. Lees zijn tekst weer eens! U vindt een charmant, ruim, 2 verdiepingen tellend, comfortabel huis (4 slaapkamers, 3 badkamers) met een fantastisch zwembad, omgeven door de natuur. Het totale perceel is ongeveer 700 m² groot. Het bevat het huis, de parking (3 auto's), het zwembad (32 m²), 3 terrassen en de tuin.

 

Een indruk van de begane grond

Bij aankomst wordt u verwelkomd door de patio (ca. 15 m²). Daarachter vindt u de ruime living (ca. 35 m²) met o.a. een indrukwekkende open haard. Grenzend hieraan is de moderne en volledig ingerichte keuken / eetkamer (ongeveer 21 m²). Achter de keuken is een ruime bijkeuken (ca. 10 m² met wasmachine en droger) met toegang tot het terras. Van daaruit heeft u een prachtig uitzicht op zee. Op de begane grond zijn verder 2 ruime slaapkamers, de grijze en de gele (ongeveer 15 m² en 2 enkele bedden elk). Een luxe badkamer completeert de begane grond (douche, wastafel, toilet, bidet).

 

Een indruk van de eerste verdieping

De brede trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u de 3e en 4e slaapkamer, de blauwe en de rode (elk een tweepersoonsbed). Deze twee kamers hebben elk een eigen badkamer (volledig ingericht net als de badkamer beneden; een daarvan met jacuzzi in plaats van een douche). Beide slaapkamers geven toegang tot een balkon (ca. 8 m²) met uitzicht op zee.

Villa Imagine - huis
Complete modern kitchen
terrace south side
South terrace
New splendid south terrace cover
pool
front terrace
in de sneeuw
villa bij avondlicht
Kindvriendelijke tuin
Bespiegelingen aan het zwembad
Zwembad bij nacht
Villa Imagine met gesloten zonwering
Villa Imagine vooraanzicht
Visnjan - zicht op het dorp
Terug naar het Huis